ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Ознайомтеся, будь ласка, з Правилами збору, обробки та зберігання персональних даних користувачів (далі - Правила). Правила встановлені Продавцем (www.casualcatering.com.ua) і визначають порядок використання персональних даних користувачів. Ці правила є невід'ємною частиною ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ УГОДИ З КОРИСТУВАЧАМИ сайту casualcatering.com.ua

Приймаючи умови даного Договору, Покупець підтверджує, що:

- цілком і повністю ознайомлений, і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти) та Договору в цілому;

- інформація, що надається під час Замовлення Товарів є правильною та актуальною;

- надана контактна інформація може бути використана з метою повідомлення про зміни в роботі, акційні пропозиції чи надання іншої інформації, пов'язаної з діяльністю Продавця;

- він дає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних, дозвіл на обробку персональних даних, який діє протягом усього строку дії Договору, а також протягом необмеженого строку після закінчення його дії. Крім цього, укладенням Договору Покупець підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Покупець також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Покупця з метою виконання умов Договору. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» йому відомий і зрозумілий.